Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Poliamida, ertalon
Brand
Poliamida
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatii:

Poliamidele ERTALON şi NYLATRON sunt utilizate pentru o serie largă de componente industriale, atât pentru producerea de repere noi cât şi piese de shimb.
Exemple : lagăre monobloc cu bucşă şi lagăre de alunecare, plăci de uzură, roţi de ghidare şi roţi de sprijin, role transportor, role de întindere, manşoane pentru roţi si role, scripeţi, came, raclete, roţi dinţate, garnituri etc.

PRODUSE EXTRUDATE

ERTALON 6 SA natur (alb-galbui)/ negru (PA 6)
Materialul oferă o combinaţie excelentă a proprietăţilor de rezistenţă mecanică, rigiditate, tenacitate şi rezistenţă la uzură.
ERTALON 6.6 SA natur (alb-galbui)/ negru (PA 6.6)
Are o rezistenţă mecanică, rigiditate, rezistenţă la temperatură şi uzură mai ridicată decât ERTALON 6 SA.
ERTALON 4.6 (căramiziu) ERTALON 4.6 are o mai bună menţinere a rigidităţii şi rezistenţei la fluaj pe un domeniu mare de temperaturi cât şi o rezistenţă sporită la îmbătrânire la temperatură.
ERTALON 6.6-GF30 (negru) Comparat cu PA 6.6 natur, materialul aditivat cu 30% fibre de sticlă şi stabilizat termic dă un grad crescut de rezistenţă mecanică, rigiditate, rezistenţă la fluaj şi stabil dimensional şi o excelentă rezistenţă la uzură.
NYLATRON GS (gri închis) Conţinutul de MoS2 oferă acestui material rigiditate, duritate şi o mare stabilitate dimensională, faţă de ERTALON 6.6 SA,
PRODUSE TURNATE
ERTALON 6 PLA

Această poliamidă turnată din sortul 6, nemodificat, are caracteristici asemănătoare cu cele ale ERTALON 6.6 SA. El combină rezistenţa mecanică ridicată, rigiditatea şi duritatea cu un fluaj şi o rezistenţă la uzură bună, prelucrabilitate bună.

ERTALON 6 XAU +
ERTALON 6 XAU + este o poliamidă turnată stabilizată termic şi posedă o mai bună structură cristalină. Comparat cu alte plastice, extrudate sau turnate, ERTALON 6 XAU+ are proprietăţi superioare la maturarea termică în aer, o rezistenţă mai bună la degradarea termo-oxidantă, permiţând temperaturi de lucru în regim continuu mai mari cu 15-30 C. ERTALON 6 XAU + este recomandat pentru lagăre şi alte piese care sunt supuse uzurii şi care funcţionează în aer la temperaturi de peste 60 C pentru timp îndelungat.
ERTALON LFX.

Această poliamidă turnată din sortul 6, ce are în conţinut un lubrifiant, este special realizat pentru piese in mişcare lenta, fără lubrifiere şi care suporta sarcini ridicate, aduce o mărire semnificativă a posibilităţilor de utilizare a poliamidei. Aceasta datorită coeficientului de frecare mic (pâna la 50% mai mic) şi a rezistenţei la uzură imbunatăţită de până la de 10 ori.

NYLATRON MC 901
Această poliamidă modificată, turnată, din sortul 6 se recunoaşte prin culoarea albastră şi prezintă o mai bună tenacitate, flexibilitate şi rezistenţă la oboseală decât ERTALON 6 PLA. Este un excelent material pentru roţi dinţate, cremaliere etc..

NYLATRON GSM (gri închis) NYLATRON GSM are un conţinut de particule fin divizate de bisulfura de molibden pentru a îmbunătăţi comportarea sa la sarcină şi la uzură fără a afecta rezistenta la şoc şi oboseală prezentă la sorturile de poliamidă turnată nemodificată. Este utilizat în mod normal pentru roţi dinţate, lagăre.

NYLATRON NSM (gri) NYLATRON NSM conţine aditivi de lubrifiere solizi ce oferă acestei poliamide proprietăţi de auto-lubrifiere, proprietăţi de frecare bune, rezistenţă mărită la uzură şi posibilităţi presiune-viteză remarcabile (pot fi de 5 ori mai mari decât sorturile de poliamidă obişnuită).
Este realizat în special pentru piese fără lubrifiere aflate în mişcare la viteză mare.
Din Gura in Gura